Atlas treatment


Wat is een atlas behandeling?


Een mechanisch ondersteunde dieptemassage ter hoogte van de overgang schedel - eerste halswervel, met diepgaande fysische én psychische impact.


Ik kader deze behandeling in een coachend consult waar uitgebreid stilgestaan wordt bij iedereen z’n unieke, fysieke én psychische “blauwdruk". Naast de mechanische correctie op zich, worden verbanden aangereikt met uw eigen ontwikkelingsgeschiedenis. Bedoeling is om handvaten aan te reiken die helpend kunnen zijn om uw eigen groeiproces als mens beter te sturen. Meestal gaat het om onbewuste overlevingspatronen te (leren) herkennen, te accepteren, en voldoende los te laten om zo meer ruimte te leren geven aan ontplooiing van de unieke eigenheid.


De atlasbehandeling werkt heel sterk in op het onbewuste ("neurovegetatieve") regelmechanisme waar de vertaalslag gebeurt van ons relationeel functioneren naar een meer of minder gespannen fysieke basishouding Dit leidt doorgaans tot een behandeling met zeer hoog “rendement”: Een minimum aan behandelcontacten 2 à 3, met af en toe herhaling op langere termijn) leidt doorgaans tot een duurzaam gezondheidsbevorderend effect op fysisch én psychisch vlak.


Afspraak maken
Image
Image
Als de ziel gekwetst is dan spreekt het lichaam
Dr. Jan Devriendt


Waarvoor is een atlas behandeling goed?


  • Verhelpt stijfheid in de nek
  • Whiplash
  • Verhelpt hoofdpijn of migraine
  • Verbeterd de basishouding van je lichaam
  • Werkt in op het neurovegetatieve regelmechanisme

Afspraak maken