SportFoods

Guarana Força


Shop online

 • Verbetert focus

  Naast het feit dat guarana een stevige dosis aan energie levert aan ons lichaam, zorgt het ook voor een verhoogde staat van mentaal welzijn. Het ondersteunt onze hersenactiviteit en draagt bij aan een verscherpte alertheid. Wel is het hierbij belangrijk om op te letten dat je de dosis niet overschrijdt.

 • Helpt bij het studeren

  Guarana helpt je te concentreren en ondersteunt intellectuele inspanningen. De aanwezigheid van choline en acetyl L-carnetine in de caps ondersteunen de hersenfunctie waardoor je beter en langer geconcentreerd blijft. Je kunt meer stof opslaan met als gevolg van de extra productie van neurotransmitters. Deze transmitters zijn chemische stoffen die door de hersenen worden aangemaakt om het lichaam te ‘vertellen’ wat het moet doen.

 • Ondersteunt en versterkt sportprestaties

  Met een hoge concentratie cafeïne, biedt guarana vele stimulerende eigenschappen voor het lichaam. Het fungeert zowel als fysieke stimulans en als neurostimulator. Guarana heeft dus positieve invloeden op zowel lichaam als geest. Als sporter kan dit dus betekenen dat het je helpt bij het verbeteren van je fysieke prestaties dankzij een langer uithoudingsvermogen gecombineerd met verhoogde concentratie.

 • Bevordert gewichtsverlies

  Guarana heeft een rijke geschiedenis. De inheemse bevolking in het Amazonegebied in Brazilië gebruikte guarana op verschillende manieren. Eén hiervan was om thee te maken die de honger zou onderdrukken tijdens het jagen. Een onderzoek van 45 weken toonde aan dat personen die 75 mg guarana per dag consumeerden, gemiddeld 4,5 kilogram gewicht in die periode verloren. Guarana helpt dus bij vetverbranding. Dankzij de combinatie van antioxidanten en cafeïne, wordt het metabolisme versnelt. Dit heeft als gevolg dat je lichaam sneller calorieën verbrandt dan normaal.

 • Langdurige energie (4 tot 6 uur)

  Het bevat een hoge dosis cafeïne gemengd met antioxidanten. In tegenstelling tot koffie, is er bij guarana sprake van een geleidelijke afgifte van cafeïne in het bloed. Dit zorgt voor een kalm, meer gefocust gevoel. De effecten houden ook langer aan. Guarana werkt 4 tot 6 uur lang en heeft een 30 tot 45 min nodig voordat de werking start.Shop online